eTwinning projekto "Kaip tapti olimpiečiu?" - kovo mėnesio įvykiai
eTwinning projekto "Kaip tapti olimpiečiu?" - kovo mėnesio įvykiai

Kovo mėnesį darželyje tęsėsi mūsų eTwinning projektas "Kaip tapti olimpiečiu?". Šį mėnesį vaikai dar labiau pasinėrė į temą, tyrinėdami, kodėl sportininkams ypač svarbu rūpintis sveiku maistu ir gerti pakankamai vandens. Vaikai kartu su tėveliais kūrė sveikus receptus ir ypač norime padėkoti tėvams, kurie prisijungė su savo kūrybiškomis idėjomis ir receptais. Mūsų mažieji šefai džiaugėsi ne tik gavę receptų iš savo Graikijos ir Turkijos draugų, bet ir dalijosi savo atradimais su jais. Gaminant ir ragaujant skanius patiekalus, vaikai ne tik mokėsi apie sveiką mitybą, bet ir ugdė mąstymo procesus, kuriant patiekalų receptus mąstymo žemėlapių pavidalu, o jų pristatymas ypatingai padėjo kalbinių įgūdžių ugdymui. Projektas "Kaip tapti olimpiečiu?" mums priminė, kad sveika mityba, vanduo ir aktyvus gyvenimo būdas yra neatsiejama kasdienybės dalis. Sveikiname visus dalyvavusius kovo mėnesio veiklose!


Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo diena
Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo diena

Kovo 11-oji Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo diena. Tai diena, kurią prisimename ir minime. Džiaugiamės galėdami šią dieną švęsti savo įstaigoje žaisdami trikrepšį, bėgdami už Lietuvos laisvę!


Kaziuko mugė
Kaziuko mugė

Su dainomis ir šokiais praūžė pirmoji pavasario šventė "Kaziuko turgus". Mažieji amatininkai nukrovė stalus skanėstais ir įvairiais rankdarbiais. Skambant akordeonui šventės šurmulyje sukosi Kazys su Kazyte, tėveliai su vaikučiais ir visa Spindulėlio bendruomenė.


Nuorodos